Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

РЕ-МЕДИКА – Прва приватна општа болница    Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.