Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

ХИРУРГИЈА

Одделот Хирургија во болницата Ре-Медика функционира од првиот ден на работењето на болницата. Се изведуваат сите хируршки интервенции, од наједноставни до најсложени, благодарение на искусната хируршка екипа, како и на постојано следење на новите трендови во хирургијата, со користење на високо софистицирана медицинска опрема.

Одделот е организиран од:

Многу пациенти, многу предизвици, многу успешно реализирани хируршки интервенции се потврда за нашата грижа за здравјето пациентите, а секако и потврдување на довербата дадена од сите наши пациенти.

Со почит

Проф. д-р Александар Митевски, шеф на оддел Хирургија

en_USEnglish