Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

ПЛАСТИЧНА И РЕКОНСТРУКТИВНА ХИРУРГИЈА

Естетската хирургија е нераскинлив концепт на убавина, функција и индивидуализиран пристап кон хируршкиот третман. 

Одделот за Пластична, реконструктивна и естетска хирургија во нашата болница нуди широк спектар на реконструктивни процедури. Секојдневно се изведуваат најчестите естетски процедури како зголемување на гради, аурикулопластика, риносептопластика, блефаропластика, намалување на гради, фејслифт, гинекомастија, липосукција и липофилинг, како и бројни други интервенции по светски стандарди и протоколи. Изведуваме и третмани на туморска и онколошка патологија, како и покривање на дефекти на меките ткива и корекција на лузни. 
Спец. д-р Огњен Даскалов
виш. науч. сор. спец. д-р Игор Пеев
Спец. д-р Дарко Даскалов
д-р Андријана Трајкова, специјализант
en_USEnglish