Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

Адреса:

16та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

Фиксен тел.

+389 2 2603 100

Мобилен тел.

+389 72 443 200

Работно време:

Секој ден - 24/7

Испрати порака    en_USEnglish