Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Д-р Звонко Крстевски
Анестезиолог, Шеф на оддел
Закажи преглед
Ние сме тука за тебе

Закажи преглед

Специјалност Анестезиолог, Шеф на оддел
en_USEnglish