Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Прва приватна општа болница Ре-Медика е основана во 2005 година.

Службено лице за посредување со информации на баратели:

Марина Јованова

Телефон: 072443217

e-mail:[email protected] / [email protected]

Медицински директор на Ре-Медика

Проф. д-р Александар Митевски

email: [email protected]

Листа на информации од јавен карактер:

en_USEnglish