Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

Закажете преглед

Почитувани, доколку сакате да закажете термин за преглед, Ве молиме целосно пополнете ја формата подолу.

НАПОМЕНА: Закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор.
Во наредните 24 часа очекувајте повик од наша страна, на бројот кој го имате посочено во контакт формата.  Адреса:

  16та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

  Фиксен тел.

  +389 2 2603 100

  Мобилен тел.

  +389 72 443 200

  Работно време:

  Секој ден - 24/7

  en_USEnglish