Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

Finest Patient Care & Amenities

Ut wisi enim ad minim dolore

Veniam quis laore nostrud

Exerci tation ulm hedi corper

Turet suscipit lobortis littera

Ut wisi enim ad minim dolore

Veniam quis laore nostrud

Exerci tation ulm hedi corper

Turet suscipit lobortis littera

a

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean

22
Health Sections
146
Different Services
388
Blood Donations
1280
Satisfied Patients
a

Chosen For Excellence

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore est usus legentis in iis qui facit eorum nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl

a

Care For Your Smile

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore est usus legentis in iis qui facit eorum nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl

a

Dentistry With Heart

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore est usus legentis in iis qui facit eorum nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl

Абдоминален хирург, Шеф на оддел, Медицински директор

Работно искуство Клиничка болница Штип, АРМ Дигестивна хирургија Скопје Стручни вештини Лапароскопија / минимално инвазија хирургија Сертификати Лапароскопија во итни состојби, ATLS (Advanced trauma life support) Лапароскопска колоректаална хирургија Минимално инвазивен третман на хемороидална болест THD Баријатриски процедури Дополнителна едукација […]

Анестезиолог, Шеф на оддел
Гинеколог-акушер, Шеф на оддел

Работно искуство Медицински центар, Гинеколошко акушерско одделение, Охрид, Македонија, ( 1998 – 2011 ) Ре-Медика, општа болница, Скопје, Македонија, април 2011 до сега Шеф на оддел за гинекологија и акушерство ( 2022 – денес ) Образование Доктор по медицина – […]

Радиодијагностичар, Шеф на оддел

Работно искуство   Здравствен Дом Скопје Клиника за радиологија Скопје Ре-Медика Скопје Стручни вештини Специјалист во областа на интервентни радиолошки процедури-биопсии под контрола на ултразвик на дојка, тироидна и плувачни жлезди, врат, мускулоскелетен систем, како и на сите УЗ достапни […]

en_USEnglish