Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

ОРЛ дијагностика

Одделот за ОРЛ во Ре-Медика е специјализиран за лекување на болести на горните респираторни патишта кај деца и возрасни. Нашиот тим од квалификувани доктори, специјализирани во својата област, е посветен на обезбедување на највисок квалитет на дијагностика и третман на нашите пациенти.

Дијагностички процедури кои што се обавуваат во нашата амбуланта:

ОРЛ - хирургија

Хируршки интервенции кои што се обавуваат во операциона сала:

ХИРУРШКИ ИНТЕРВЕНЦИИ

ЛАСЕРСКА ОРЛ ХИРУРГИЈА

en_USEnglish