Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

ДИЈАГНОСТИКА - ОРТОПЕДИЈА

Дијагностичката ортопедска амбуланта во Ре-Медика функционира од основањето на болницата.
Во неа, меѓу другото, се врши:

en_USEnglish