Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

РЕ-МЕДИКА Струмица

Адреса:

ул.Климент Охридски бр.13 Струмица 2400

Фиксен тел.

+389 034 334 455

Мобилен тел.

+389 72 443 855

Работно време

en_USEnglish