Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

УРОЛОГИЈА

Одделот за урологија на Ре-Mедика е специјализиран за лекување на состојби на уринарниот тракт и на репродуктивниот систем и кај мажите и кај жените.

Нашиот тим од квалификувани уролози и помошен персонал е посветен на обезбедување на највисок квалитет на нега на нашите пациенти.

Се гордееме со квалитетна и сочувствителна грижа за нашите пациенти во сите аспекти на урологијата.

НАРУШУВАЊА НА АНДРОЛОГИЈА И НЕПЛОДНОСТ

• Третман на сексуално преносливи болести кај мажи.

• Третман на сите видови машка неплодност.

• Менаџмент на сите видови болести на тестисите.

УРОЛОШКИ БОЛЕСТИ

• Менаџмент и третман на сите болести на простатата.

• Менаџмент и третман на сите видови на уринарни камења.

• Менаџмент и третман на сите видови инфекции на уринарниот тракт.

• Изведување на сите видови уринарни операции со ендоскопија и традиционална хирургија.

• Извршување на ултразвучно испитување и урофлометрија.

Изврушување на цистоскопија со и без анестезија.

en_USEnglish