Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

a

Закажете преглед

Закажете преглед со јавување на нашиот телефонски број  

02 2603 100

a

Закажете преглед ONLINE

Закажете преглед на нашата веб страна со пополнување на електронската форма

Доктори

Погледнете го нашиот тим од доктори кои ќе се погрижат за вашето здравје

Лабораториски тестови

Со современа опрема и искусен тим, обезбедуваме брзи резултати и точна дијагностика за подобро здравје.

Најдобра нега за
нашите пациенти

Врвен медицински тим

Модерна медицинска опрема

Комфорни услови

Приоритет на безбедност

Индивидуален пристап

Широк спектар на услуги

Транспарентност

24 часовна поддршка

Абдоминален хирург, Шеф на оддел, Медицински директор

Работно искуство Клиничка болница Штип, АРМ Дигестивна хирургија Скопје Стручни вештини Лапароскопија / минимално инвазија хирургија Сертификати Лапароскопија во итни состојби, ATLS (Advanced trauma life support) Лапароскопска колоректаална хирургија Минимално инвазивен третман на хемороидална болест THD Баријатриски процедури Дополнителна едукација […]

Анестезиолог, Шеф на оддел
Гинеколог-акушер, Шеф на оддел

Работно искуство Медицински центар, Гинеколошко акушерско одделение, Охрид, Македонија, ( 1998 – 2011 ) Ре-Медика, општа болница, Скопје, Македонија, април 2011 до сега Шеф на оддел за гинекологија и акушерство ( 2022 – денес ) Образование Доктор по медицина – […]

Радиодијагностичар, Шеф на оддел

Работно искуство   Здравствен Дом Скопје Клиника за радиологија Скопје Ре-Медика Скопје Стручни вештини Специјалист во областа на интервентни радиолошки процедури-биопсии под контрола на ултразвик на дојка, тироидна и плувачни жлезди, врат, мускулоскелетен систем, како и на сите УЗ достапни […]

Киро Бумбов си замина дома два дена по видео асистираната торакоскопска операција на белодробието

Киро Бумбов си замина дома два дена по видео асистираната торакоскопска операција на белодробието Шеесетгодишниот Киро Бумбов почна да се движи и шеташе на Oдделот за интензивно лекување еден час по завршената торакоскопска операција на белодробното крило, направена преку мал

Прочитај повеќе »

Добредојде за Дарјан и Деа

Добредојде за Дарјан и Деа Близнаците Даријан и Деа порано ги израдуваа мама Марија, тато Роберт и бато Димитар. Се родија на почеток на 36. недела од бременоста. Породувањето го изврши гинекологот д-р Симонида Котларова Попоска, а педијатар на породувањето

Прочитај повеќе »

Катина Маџунова застана на нозе и се движеше еден час по отворена операција на градниот кош

Катина Маџунова застана на нозе и се движеше еден час по отворена операција на градниот кош Само еден час од крајот на отворена операција на градниот кош, 76-годишната Катина Маџунова од Велес застана на нозе и се движеше во собата

Прочитај повеќе »

Ре-Медика дел од КОМШИLOOK

Ре-Медика дел од КОМШИLOOK Ре-Медика беше поддршка и дел од КОМШИLOOK, мултимедијален фестивал кој ги слави вкрстувањето на уметноста и заедницата, прикажувајќи различни форми на изразување, од визуелни уметности до перформанси во соседството. Ги споивме нашата општествена одговорност со уникатниот

Прочитај повеќе »

Александра Стојаноска и Станче Михајловска – најдобри меѓу најдобрите медицински сестри и техничари

Александра Стојаноска и Станче Михајловска – најдобри меѓу најдобрите медицински сестри и техничари Ре-Медика додели награди „Најхумана медицинска сестра“ за минатата година на Александра Стојаноска и Станче Михајловска, како најдобри меѓу најдобрите, по повод Светскиот ден на медицинските сестри и

Прочитај повеќе »

Високопрофесионалниот Центар за ин витро со успех се справува со проблемите со неплодноста

Проф. д-р Зоран Петановски, гинеколог-акушер и шеф на ИВФ-одделот во Ре-Медика Високопрофесионалниот Центар за ин витро со успех се справува со проблемите со неплодноста Зошто проблемите со репродукцијата се сè почести, како може да се решат, што доколку е потрeбна

Прочитај повеќе »

За повеќе информации контактирајте не

en_USEnglish