Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

Александра Стојаноска и Станче Михајловска – најдобри меѓу најдобрите медицински сестри и техничари

Александра Стојаноска и Станче Михајловска - најдобри меѓу најдобрите медицински сестри и техничари

Ре-Медика додели награди „Најхумана медицинска сестра“ за минатата година на Александра Стојаноска и Станче Михајловска, како најдобри меѓу најдобрите, по повод Светскиот ден на медицинските сестри и Светскиот ден на акушерките. Медицинските сестри и техничари во Ре-Медика се врвно едуцирани, посветени во негата и лекувањето, љубезни, сочувствителни и целосни професионалци, со што учествуваат во унапредувањето на сестринството. Ре-Медика се гордее со нив и изразува голема почит за нивното залагање, пожртвувана работа и грижа за здравјето на пациентите.

en_USEnglish