Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Директор ПЗУ ПРИМА-МЕД
Општа медицина

Работно искуство Превентива – Поликлиника Чаир, јуни 2021- декември 2021 ПЗУ Св. Наум, април 2022 – август 2022 ПЗУ ПРИМА-МЕД, Ре-Медика февруари, 2023 – денес Образование СМУГС Д-р Панче Карѓозов – Медицинска сестра техничар Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Медицински […]

Општа медицина

Работно искуство ЈЗУ „Здравствен дом на Скопје”- Поликлиника Ченто (2020) ПЗУ Еуроиталиа Општа Болница во Скопје ( 2021-2022 ) Приватна здравствена установа – ординација по општа медицина ДЕКСИОН МЕД Скопје (2023) ПЗУ Прима-мед Скопје ( 2023 – денес) Стручни вештини […]

Специјалист по медицина на труд

Работно искуство ПЗУ Гинеко-медикус-Скопје – матичен лекар (2007-2011) ПЗУ Еуро-мед-Скопје – доктор по општа медицина (2012-2015) ПЗУ Прима-мед-Скопје, ПЗУ Ремедика – специјалист по медицина на труд (2015 – денес ) Образование Медицински Факултет Скопје -Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј”- дипломиран […]

en_USEnglish