Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Ортопед, Шеф на оддел

Работно искуство   1984 – 2005 – Клиника за ортопедски болести, Клинички центар, Скопје 2005 – сега – Прва приватна општа болница Ре-Медика, Скопје Работно место во Ре-Медика Ортопед, раководител на оддел Дијагностика Образование Факултет – Медицински факултет, Скопје, 1983 […]

Интернист-гастроентерохепатолог

Работно искуство 20 годишно искуство како лекар, 14 години специјалист Стручни вештини Гастроскопија, колоноскопија, ендоскопски полипектомии, ултразвулни прегледи на абдомен Специјалност Специјалист по интерна медицина, супспецијалист по гастроентерохепатологија Членство Член на Европското здружение на гастроентролози ендоскописти, Член на македонското здружение […]

Интернист-ендокринолог

Работно искуство МБАЛ “Света Петка”- Интерно одделение- Нова Загора (Бугарија) – Доктор на медицина – општа пракса (2003 – 2014) УМБАЛ “Стојан Киркович”- Клиника за ендокринологија- Стара Загора Загора (Бугарија) – Доктор на медицина, специјализант ( 2009 – 2014 ) […]

Општа медицина, дебелина, диететика и диетотерапија

Стручни вештини ESWТ Терапија Дополнителна едукација ESWТ Терапија Сертификати ESWТ Терапија Ултразвук на рамо Членство Здружение на физијатри Здружение на Европско здружение на физијатри Странски јазици Англиски

Невропсихијатар

Работно искуство   ЈЗО Здравствена станица Железара, Скопје Прва приватна општа болница Ре-Медика, Скопје Стручни вештини Електроенцефалографија (ЕЕГ) Електромиелографија (ЕМГ) Сертификати Едукација за Електроенцефалографија Едукација за Електромиелографија Дополнителна едукација Специјализација по невропсихијатрија –Универзитет Св.Кирил и Методиј, Скопје Публикации Повеќе објавени […]

Невропсихијатар

Образование Доктор по Медицина – 1998 Специјалист по неврологија – 2005 Магистер на медицински науки – 2009 Работно искуство Универзитетска клиника за неврологија, Клинички центар – Скопје (Оддел за Ургентна неврологија / Цереброваскуларни болести) ( 2001 – 2018 ) Дополнителна […]

Микробиолог, Раководител на микробиолошка и молекуларна лабораторија

Работно искуство   Лекар во Диспанзер за деца и млади во Крушевац, Србија ( 2000 – 2002 ) Републички Завод за Здравствена Заштита (сегашен Институт за Јавно Здравје) на Република Македонија (2002 – 2015) ПЗУ Ре-Медика во Скопје како специјалиста […]

Специјалист по медицинска биохемија, Раководител на Биохемиска лабораторија

Работно искуство ПЗУ Д-р Лазо Киров – матичен лекар (2007-2008) ЈЗУ Здравствен дом – Штип – општ доктор во ИМП (2008 – 2014) ЈЗУ Здравствен дом – Штип – специјализант по медицинска биохемија ( 2014 – 2018 ) ЈЗУ Здравствен […]

Дерматовенеролог
en_USEnglish