Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Д-р Гордана Христова
Педијатар
Закажи преглед
Ние сме тука за тебе

Закажи преглед

Специјалност Педијатар
en_USEnglish