Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Педијатар-кардиолог

Специјалност Ортопед Работно искуство 1984 – 2005 – Клиника за ортопедски болести, Клинички центар, Скопје 2005 – сега – Прва приватна општа болница Ре-Медика, Скопје Работно место во Ре-Медика Ортопед, раководител на оддел Дијагностика Образование Факултет -Медицински факултет, Скопје, 1983. […]

en_USEnglish