Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Прим. д-р Марина Поп-Лазаровапедијатар, шеф на педијатрија и неонатологија – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Прим. д-р Марина Поп-Лазарова
Квалификации
 • Доктор по општа медицина
 • Специјалист педијатар-неонатолог
Е-маил  mpop-lazarova@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Српски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Македонска Лекарска Комора
 • Здружение на Неонатолози на МКД
 • Здружение на педијатри на МКД

Работно искуство

ПЗУ „Ре-Медика“ Скопје

Клиника за гинекологија и акушерство-Клинички Центар Скопје

Образование

Образовна институција
Специјалист педијатар - неонатолог

Образовна институција
Доктор по општа медицина

Дополнителна едукација


 • Неонатологија (NICU)

 • EHO CNS

 • Breasfeeding-UNICEF

 • Childrens Rights-UNICEF

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.