Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Прим. д-р Јане Стојковскигинеколог-акушер – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Прим. Д-р Јане Стојковски
Квалификации
 • Доктор по Медицина
 • Специјалист по гинекологија и акушерство
Е-маил jstojkovski@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Лекарска комора на РМ
 • ЗГОМ
 • ESGO

Работно искуство

Ре-Медика - Скопје

Образование

Образовна институција
Специјалист по гинекологија и акушерство

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Дијагностика, третман и превенција на предмалигни и малигни лезии на грлото на матката

 • Дијагностичка и оперативна лапароскопија и хистероскопија

 • Перинатологија

 • Естетски и тераписки гинеколошки третмани со медицински ласер

 • ХПВ вакцинација

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.