Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Лилјана Тевдовскаинтернист - РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Лилјана Тевдовска
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјализација - Интерна медицина
Е-маил  ltevdovska@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Лекарска комора на Македонија
 • Здружение на ГЕХ на Македонија
 • Европско ГЕХ здружение

Работно искуство

ПЗУ Ре-Медика, Скопје

8ми Септември

Образование

Образовна институција
Специјализација - Интерна медицина

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Едукација за абдоминална ултрасонографија
 • Едукациија за интервентна ултрасонографија

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.