Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Корнелија Стефановаанестезиолог – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Корнелија Стефанова
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјализација по анестезија
Е-маил drkornelija@yahoo.com
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Германски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Лекарска Комора на Македоноја

Работно искуство

Ре-Медика, спец. анестезиолог

Аџибадем Систина,Кардиохирургија,спец.анестезиолог

Клиничка Болница Штип, Служба за Анестезија,реанимација и интензивно лекување, спец.анестезиолог

Медицински Центар Штип, Доктор по Општа медицина

Средно Медицинско училиште “Јане Сандански”, наставник по гинекологија и акушерство

Образование

Клинички Центар, Скопје
Специјализација по анестезија, реанимација и интензивно лекување

Медицински факултет, Универзитет “Св.Кирил и Методиј” Скопје, Р.Македонија
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Сертификат за Интерен Аудитор-2017

 • TUV NORD Akademie, Certificate –Internal Auditor of Occupational Health and Management System (BS OHSAS 10881: 2007)

 • Оценка на здравствена состојба и работна способност кај вработени во нафтена индустрија”-Медицински факултет Скопје 2015 г.

 • Мегународна класификација на професионални болести и повредите на работа-Институт за јавно здравје на РМ 2015г.

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.