Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Важно известување - РЕ-МЕДИКА

Почитувани,
Би сакале да ве известиме дека во пресрет на годишните одмори, ПЗУ РЕ-МЕДИКА лабораторија воведе дополнителен попуст за организирани групи за патување за следните тестирања поврзани со Covid -19:

RT PCR SARS-COV-2 – (1 пациент) – 2.500мкд
RT PCR SARS –COV-2 (од 10 до 20 пациенти) – 2.200мкд
RT PCR SARS –COV-2 (над 20 пациенти) – 2.000мкд

Брз антигенски тест за Covid 19 за патување – (група до 10) 1.400мкд
Брз антигенски тест за Covid 19 за патување (од 10 до 20 пациенти) 1.300мкд
Брз антигенски тест за Covid 19 за патување (над 20 пациенти) 1.200мкд

Фамилијарен PCR тест – 1.500 мкд по лице

Со почит,
ПЗУ Ре-Медика