Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Д-р Ана Весова
Општа медицина
Закажи преглед
Ние сме тука за тебе

Закажи преглед

Ре-Медика е современа и модерна приватна болница. Основана е на 7 април 2005 година, по светски стандарди, за прв пат имплементирани во една општа болница на нашите простори.

Стручниот тим на Ре-Медика пружа медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Медицинскиот тимо во болницата е со напредни вештини во третманот и дијагностицирањето на состојбите, секој во своите области. Неговите членови се пријатни, сочувствителни и со добар однос кон пациентите, за време на престојот и надвор од него. Ре-Медика има развиен систем на континуираната едукација, а тоа е едно од врвните начела во нашата болница. Болница се има изградено како фамилијарна болница во која грижата за пациентите не се состои само во делот на изведувањето на интервенциите или дијагностиката.

Специјалност Општа медицина
Образование Медицински факултет - општа медицина, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Работно искуство

Образование

Стручни вештини

Членство

Сертификати

  • Здравје и безбедност на работа кај здравствени работници на вакциналните пунктови во РСМ 2022
  • Промоција на вакцинација и здравје и безбедност на работа на здравствените работници во РСМ 2022
  • Здравје и безбедност при работа и промоција на вакцинација кај здравствените аботици во РСМ 2023
  • Здружение на специјалисти по семејна медицина Витами Д- дефицит и превентивни придобивки 2023
  • Протоколи за ПЗЗ – дијабет, хипертензија, астма, хобб и хипотиреоза 2023
  • МЛД Стручен состанок за хиперлипидемиај од нови предизвици до современ третман 2023
  • МЛД стручен состанок за вируси инфекции кај деца 2023
  • Работилница за ТЕЛЕМЕДИЦИНА 202

Странски јазици

en_USEnglish