Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Радиодијагностичар, Шеф на оддел

Работно искуство   Здравствен Дом Скопје Клиника за радиологија Скопје Ре-Медика Скопје Стручни вештини Специјалист во областа на интервентни радиолошки процедури-биопсии под контрола на ултразвик на дојка, тироидна и плувачни жлезди, врат, мускулоскелетен систем, како и на сите УЗ достапни […]

Радиодијагностичар
Радиодијагностичар

Работно искуство Општ лекар во Брза помош и општа амбуланта во Велес (1993 – 2000) Специјалист радиолог. Одделение за радиологија во Општа болница Велес (2004 – 2023) Специјалист радиолог. Ре-Mедикa, Скопје (2023 – денес) Образование Медицински факултет УКИМ Скопје, доктор […]

en_USEnglish