Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Субспец. по педијатриска нефрологија
Педијатар-пулмоалерголог

Работно искуство   Институт за белодробни заболувања кај децата – Козле ПЗУ Ре-Медика Скопје Образование Медицински факултет, Специјализација Педијатрија Одбрана на јавен труд, титула магистер, Медицински факултет, Универзитет „Св.Кирил и Метидиј“,Скопје Дополнителна едукација Едномесечен престој во Универзитетската клиника „Capa Cerrapasha” […]

en_USEnglish