Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Абдоминален хирург, Шеф на оддел, Медицински директор

Работно искуство Клиничка болница Штип, АРМ Дигестивна хирургија Скопје Стручни вештини Лапароскопија / минимално инвазија хирургија Сертификати Лапароскопија во итни состојби, ATLS (Advanced trauma life support) Лапароскопска колоректаална хирургија Минимално инвазивен третман на хемороидална болест THD Баријатриски процедури Дополнителна едукација […]

ОРЛ хирург-фаринголаринголог
Ортопед-хирург

Образование ОСМУ „Д-р Јован Калаузи” – Битола, Северна Македонија Септември 1991 – јуни 1995 (Медицински техничар) Универзитет за медицина и фармација „Керол Давила“ – Букурешт , Романија Октомври 1997 – септември 2003 (Доктор по медицина) Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, […]

Кардиоваскуларен хирург
Кардиохирург
Пластичен хирург
Детски хирург
en_USEnglish