Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје
Гинеколог-акушер, Шеф на оддел

Работно искуство Медицински центар, Гинеколошко акушерско одделение, Охрид, Македонија, ( 1998 – 2011 ) Ре-Медика, општа болница, Скопје, Македонија, април 2011 до сега Шеф на оддел за гинекологија и акушерство ( 2022 – денес ) Образование Доктор по медицина – […]

Сениор ембриолог, Раководител на ИВФ лабораторија

Работно искуство   Институт за молекуларна биологија , Бугарска Академија на науки и уметности (БАН), Софија, Р.Бугарија (2013) Истражувачки центар за Генетско инженерство и Биотехнологија “ Георги Д. Ефремов”, Македонска Академија на науки и уметности (МАНУ), Скопје (2014) Инвитро-лабораторија, ПЗУ […]

Работно искуство Универзитетска специјализирана болница по акушерство и гинекологија „Мајчин дом” – Софија, Р. Бугарија 2004-2009 г. Токуда болница (сега член на Acibadem Hospital Group) Софија, Р. Бугарија -2009-2012 г. Медицински центар „Св.Пантелејмон”- Софија, Р. Бугарија -2009-2012 г. Ре-Медика – […]

Гинеколог-акушер

Работно искуство Здравствен дом Кратово, (1984 – 1988 ) Спацијална болница по гинекологија и акушерство, Чаир, Скопје – лекар по општа пракса ( 1988 – 2005 ) ПЗУ РеМедика, Скопје (2005 – денес ) Квалификации Доктор по медицина Специјализација – […]

Гинеколог-акушер

Образование Високо, специјалист по гинекологија и акушерство – примариус Членство СКМ, МЛД Стручни вештини Перинатологија Цервикална патологија Колпоскопија Биопсија Оперативни процедури на матка Лапароскопски и хистероскопски операции и интервенции Вагинална рејувенација Дополнителна едукација Ендоскопија во гинекологоја LPSC HSC Оперативни процедури […]

Гинеколог-акушер
Гинеколог-акушер
Гинеколог-акушер
Гинеколог-акушер
Гинеколог-акушер, ИВФ-оддел
Гинеколог-акушер, ИВФ-оддел
Гинеколог-акушер, Шеф на ИВФ-одделот
en_USEnglish