Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 ми април 2005 година.
+389 72 443 200

Поврзани новости

+389 72 443 200
Секој ден - 24/7 16-та Македонска Бригада бр.18, 1000 Скопје

Проф. д-р Александар Митевски

Медицински директор

Со гордост и благодарност, како медицински директор на Првата приватна општа болница во нашата земја Ре-Медика, го претставувам нашиот храм на здравјето.
Во срцето на нашата мисија лежи посветеност за поставување на извонредна здравствена нега. Воопшто не се штедевме кога ги поставувавме темелите на нашата болница, каде што врвната технологија се среќава со емпатијата. Секој член на нашиот посветен тим, од лекари, медицински сестри до помошен персонал, е воден од единствена цел: Вашата благосостојба.
Во денешниот брзорастечки здравствен простор ја разбираме потребата и важноста за приспособливост и иновативност. Вложуваме секојдневен труд да останеме предводници во здравствената заштита и здравствената нега во нашата држава. Го прифаќаме напредокот на медицинските науки и продолжуваме да се усовршуваме во нашите професионални практики, обезбедувајќи највисоки стандарди во здравството.
Надвор од ѕидовите на нашата болница лежи подлабока врска, составена од низа споделени искуства, радости и предизвици. Ја препознаваме довербата што ни ја давате, доверувајќи ни го Вашето најскапоцено богатство – Вашето здравје. Тоа е одговорност која не ја превидуваме.
Денес, кога стоиме на прагот на новата ера, Ве повикувам да не гледате на нас само како медицинска установа, туку како партнер во Вашето патување до благосостојба. Без разлика дали се работи за рутински прегледи, сложени процедури или смирувачки глас во време на неизвесност, ние сме тука за Вас, на секој чекор од патот.

Заедно да ја прифатиме иднината со оптимизам, издржливост и заедничка посветеност за подобро утре. Ви благодариме што ни ја доверувате грижата за Вас и Вашите семејства. Чест ни е да Ви служиме.

en_USEnglish