Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Проф. д-р Ѓорѓи ОровчанецОРЛ – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Проф. Д-р Ѓорѓи Оровчанец
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјализација специјалист оториноларинголог
Е-маил gjorgiorovcanec@yahoo.com
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво

Работно искуство

ПЗУ Ремедика

ЈЗУ клиника за уво, нос и грло

Образование

Образовна институција
Специјализација специјалист оториноларинголог

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • 2015 Прага, Европски Орл конгрес

 • 2013 Ница, Европски Орл конгрес

 • 2011 Барцелона, Европски Орл Конгрес

 • Лондон, Детска болница

 • Словенија, Клинички Центар Љубљана

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.