Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Прим. м-р Иванка Стефановскаортопед, шеф на дијагностика - РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Прим. М-р Иванка Стефановска
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјализација - ортопедски хирург
Е-маил istefanovska@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Лекарска Комора на Македонија
 • МАДОТ (здружение на ортопедски и трауматолози)
 • Здружение за дензитометрија ( ДЕКСА)
 • Здружение за остеопороза

Работно искуство

Ре-Медика, Скопје

Клиника за ортопедски болести, Скопје

Образование

Медицински факултет Скопје, Универзитет ,,Свети Кирил и Методиј”
Специјализација - ортопедски хирург

Медицински факултет Скопје, Универзитет ,,Свети Кирил и Методиј”
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • ISCD Certificate 2011, Ohrid, Macedonia

 • OSTEOPOROSIS TREANING – Ноември, 2005, GE organized, Barselona, Spain

 • IMMANUEL – KRANKENHAUSМај, 1996. Prof. Martin Sparmann, Berlin, Germany

 • BALKAN SCHOOL OF ULTRASOUNDСептември, 1995.Ohrid – Macedonia

 • UNIVERSITY OF NORTH CAROLINA at Chapel Hill – University School of Medicine – Division of Orthopaedics , Февруари-Март, 1992. Dr. Walter B. Greene,Head of the Children’s Department

 • SOUTHAMPTON GENERAL HOSPITALФевруари – Март, 1991. Dr. N.M.P. Clarke, Head of the Children’s Department, Great Britain

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.