Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Прим. д-р Јадранка Живковиќпедијатар – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Прим. Д-р Јадранка Живковиќ
Квалификации
  • Доктор по Медицина - педијатар, субспецијалност неонатолог
Е-маил zjadranka@yahoo.com
Познавање на странски јазик
  • Aнглиски
Членство во професионални асоциации
  • Македонско Лекарско Друштво
  • Национален комитет за безбедно мајчинство
  • Член на Медицински стимулациски центар

Работно искуство

Општа приватна болница Ре-Медика

Приватна Гинеколошко Акушерска Болница Свети Лазар

Гинеколошко Акушерска Клиника - ОИНТ – Клиничко Универзистетски Центар Скопје

Клиника за Детски болести - Клиничко Универзитетски Центар Скопје

Образование

Образовна институција
Доктор по медицина - педијатар, субспецијалност неонатолог

Дополнителна едукација

  • Национален едукатор од област на перинатологија

Закажете преглед кај овој доктор


    Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.