Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Звонко Крстевскианестезиолог, шеф на анестезија и интензивна нега – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Звонко Крстевски
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјалист по анестезиологија и реанимација
Е-маил zkrstevski@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Српско - Хрватски
 • Германски
 • Дански
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • ЗЛАРИЛ – Здружение на Лекарите по Анестезиологија, Реанимација и Интензивно Лекување
 • ESA – European Society of Anesthesiology
 • ASA – American Society of Anesthesiology
 • ESRA – European Society of Regional Anesthesia
 • IARS – International Anesthesia Research Society

Работно искуство

ПЗУ Ремедика, Скопје

Фредериксберг и Хорсенс болници, Данска

Клинички Центар Скопје - КАРИЛ

Образование

Образовна институција
Специјалист по анестезиологија и реанимација

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Кардиохируршка анестезија – ВМА Белград, Србија и Сорока, Израел

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.