Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Доц.д-р Весна Петреска ДуковскаОРЛ – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Доц.д-р Весна Петреска Дуковска
Квалификации
 • Доктор по Медицина
 • Специјализација по оториноларингологија
Е-маил v_petreska @yahoo.com
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Италјански
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Македонско здружение на доктори по Орл
 • Српско здружение за педијатриска Орл
 • Европско здружение за педијатриска Орл
 • Европска асоцијација по оториноларингологија и хирургија на глава и врат

Работно искуство

ПЗУ Ремедика

Образование

Образовна институција
Специјализација по оториноларингологија

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • 2015 Прага, Европски Орл конгрес

 • 2013 Ница, Европски Орл конгрес

 • 2012 Загреб, КБЦ Ребро Курс за ринопластика и функционална естетска хирургија

 • 2011 Барцелона, Европски Орл Конгрес

 • 2010 Загреб, Болница Сестре Милосрднице Курс за Функционална ендоскопска синус хирургија

 • 2009 Нови Сад, Клинички центар Курс за микроларингоскопска хирургија

 • 2008 Загреб, Болница Сестре Милосрднице

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.