Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Венцо Јовевскиопшта медицина – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Венцо Јовевски
Квалификации
  • Доктор по Медицина
Е-маил vjovevski@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
  • Aнглиски
  • Турски
Членство во професионални асоциации
  • Македонск Лекарска комора на РМ
  • Лекарско Друштво

Работно искуство

ПЗУ ПРИМАМЕД- Матичен Доктор

ПЗУ Жданец

Матичен доктор во ПЗУ Ѕуница во Скопје

Поранешните Југословенски Простори –Косовска Витина

Волонтерство во Клинички Центар во Скопје

Образование

Медицински факултет Скопје, Универзитет ,,Свети Кирил и Методиј”
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

Закажете преглед кај овој доктор


    Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.