Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Стефанка Ѓорѓиевска ендокринолог – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Стефанка Ѓорѓиевска
Квалификации
 • Доктор по општа медицина
 • Специјалист ендокринолог
Е-маил sivanova@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Бугарски
 • Српски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Македонска Лекарска Комора
 • Бугарско здружение на ендокринолози
 • Бугарски Лекарски Сојуз

Работно искуство

Медицински Факултет, Тракиски Универзитет- Стара Загора, Р.Бугарија

Медицински факултет, Тракиски Универзитет- Клиника по ендокринологија, Стара Загора – Р.Бугарија

Медицински Центар ,,Св. Петка,, Нова Загора, Р. Бугарија

Образование

Медицински факултет, Тракиски Универзитет- Клиника по ендокринологија, Стара Загора –Р.Бугарија

Медицински Факултет, Тракиски Универзитет- Стара Загора, Р.Бугарија

Дополнителна едукација


 • Сертификат за обука на дијабетичари – ACCU-chek

 • Постдипломски курс (концепт за лечење на дијабетес и неговите компликации)- Европска асоцијација за дијабетес – Белград, Србија

 • Курс по ултразвук за ехо на врат,тироидна жлезда, паратироидна жлезда и лимфни јазли- Александровска Болница-Софија, Бугарија

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.