Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Снежана Божиновскаофталмолог - РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Снежана Божиновска
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјалист по офталмологија
Е-маил sbozinovska@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Српски
Членство во професионални асоциации
 • Здружение на офталмолози на Р. Македонија
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Лекарска комора на РМ
 • SEEOS (Здружение на офталмолози од југоистична Европа)
 • AAO (Американска академија на офталмолози, надворешен член)

Работно искуство

ПЗУ Ре-Медика

Здравствен Дом, Скопје

Образование

Обравозна институција
Специјалист по офталмологија

Обравозна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Едукативен престој во Приватна болница „Токуда“ во Р. Бугарија

 • Учество на повеќе меѓународни конгреси и симпозиуми во земјата и во странство, со лиценцирани предавања од еминенти професори

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.