Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Николче Маркоски ОРЛ - Фаринголаринголог - РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Николче Маркоски
Квалификации
  • Специјалист Оториноларинголог
Е-маил  dr_markoski@hotmail.com
Познавање на странски јазик
  • Aнглиски
  • Бугарски

Работно искуство

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА ТОСПАШ

Образование

ЈЗУ УК за Уво Нос и ГрлоСпецијализант по ОТОРИНОЛАРИНГОЛОГИЈА - Насока Фаринголарингологија

Медицински Универзитет СофијаВисоко Образование

Georges River College Oatley Senior High School CampusСредно Образование

Дополнителна едукација


  • 25-26 Октомври 2019 – Курс за аугментација на гласилки и ларингопластики, Stimmklinik Hamburg Eppendorf, Prof.Dr.Markus Hess , Prof.Dr.Hans Mahieu

  • 24-25 Мај 2019 – Курс за работа со Фиберскопски Ласери во Ларингологијата, Stimmklinik Hamburg Eppendorf, Prof.Dr.Markus Hess

  • 23-24 Mарт 2017 – Курс за Ларингомикроскопска Хирургија, УК Нови Сад, Проф.Др. Рајко Јо виќ

Закажете преглед кај овој доктор


    Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.