Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Наде Петановскарадиодијагностичар - РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Наде Петановска
Квалификации
 • Доктор по општа медицина
 • Специјализација - специјалист радиолог
Е-маил npetanovska@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Српски
 • Француски пасивно
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Друство на радиолози на Македонија
 • Европско здружение на радиолози-ЕSR
 • EUSOBI

Работно искуство

Ре-Медика, Скопје

Клиника за радиологија - Скопје

Здравствен дом - Скопје

Образование

Образовна институција
Специјализација - специјалист радиолог

Образовна институција
Доктор по општа медицина

Дополнителна едукација


 • Словенија, Клинички Центар Љубљана-едукација за стереотаксични биопсии на дојка

 • 2012 – Erasmus Course Magnetic Resonance Imiging – Female pelvis and breast MRI – Zagreb

 • 2011 – IBUS-International breast ultrasaund schol – Athens

 • Редовно учество на бројни домашни и интернационални радиолошки конгреси

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.