Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р м-р Симонида Котларова Попоскагинеколог-акушер – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р М-р Симонида Котларова Попоска
Квалификации
 • Доктор по Медицина
 • Специјализација во областа на гинекологија и акушерство
 • Магистер на Медицински науки
Е-маил skotlarova@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Германски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Лекарска Комора на Македонија
 • ЗГОМ, Македонија
 • ISOUG

Работно искуство

ПЗУ Ре-Медика - Скопје, Македонија

Медицински Центар, Гинеколошко акушерско одделение, Охрид, Македонија

Образование

Универзитет “Св. Кирил и Методиј”, Медицински факултет, Скопје, Македонија
Магистер на Медицински науки

Универзитет “Св. Кирил и Методиј”, Медицински факултет, Скопје, Гинеколошко Акушерска Клиника, Скопје, Македонија
Специјализација во областа на гинекологија и акушерство

Универзитет “Св. Кирил и Методиј”, Медицински факултет, Скопје, Македонија
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Fotona Laser training, Скопје, 2015

 • Advances in Fetal Medicine, Fetal medicine Foundation, London, UK, 2012

Закажете преглед кај овој доктор














  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.