Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Елена Петровагинеколог-акушер – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Елена Петрова
Квалификации
 • Доктор по Медицина
 • Специјалист по гинекологија и акушерство
Е-маил  epetrova@remedika.com.mk
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
 • Руски
 • Грчки
 • Бугарски
 • Српски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • МАГО

Работно искуство

ПЗУ Ре-Медика

СГОБ Чаир, Скопје

Здравствен дом, Пробиштип

Образование

Образовна институција
Специјализација - Специјалист по гинекологија и акушерство

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Клинички Центар Љубљана, Словенија

 • Аџибадем, Истанбул, Туција

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.