Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Бранко Петровскианестезиолог – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Бранко Петровски
Квалификации
  • Доктор по општа медицина
  • Специјализација по Анестезија и Реанимација
Е-маил petbra55@gmail.com
Познавање на странски јазик
  • Aнглиски-IETS
  • Britich Council
  • Oman
Членство во професионални асоциации
  • Македонско Лекарско Друштво
  • Европско здружение на Анестезиолози
  • Асоцијација на Обстетрички Анестезиолози на Англија

Работно искуство

ПЗО Ре-Медика – Скопје

Sultan Qaboos Iniversity Hospital , Muscat, Oman

Гинеколоско - Акушерска Болница Чаир - Скопје

Специјализација по Анестезија и Реанимација, Медицински Факултет, Скопје, Р. Македонија

Лекар по Општа Медицина, Здравствен Дом Скопје

Образование

Медицински Факултет - Скопје, Р. Македонија
Специјализација по Анестезија и Реанимација

Медицински Факултет Скопје Р. Македонија
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

Закажете преглед кај овој доктор


    Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.