Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Д-р Анета Арсоваанестезиолог – РЕ-МЕДИКА
Име и Презиме Д-р Анета Арсова
Квалификации
 • Доктор по медицина
 • Специјалист по анестезија, реанимација и интензивно лекување
Е-маил arsaneta@gmail.com
Познавање на странски јазик
 • Aнглиски
Членство во професионални асоциации
 • Македонско Лекарско Друштво
 • Македонска Лекарска Комора
 • Здружение за критично болни пациенти
 • ЗЛАРИЛ
 • ИСИЦЕМ
 • Здружение за парентерална исхрана во Македонија

Работно искуство

ПЗУ Ре-Медика

КАРИЛ

Образование

Образовна институција
Специјалист по анестезија, реанимација и интензивно лекување

Образовна институција
Доктор по медицина

Дополнителна едукација

 • Член во анестезиолошкиот тим во проектот за Неонатална кардиохирургија, 2013-2014

Закажете преглед кај овој доктор


  Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски од нашиот оператор. Очекувајте повик во следните 24 часа, на бројот кој го имате посочено во контакт формата од страна на нашиот кол центар.