Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

БЛОГ - РЕ-МЕДИКА

Пациентите се приоритет во ПЗУ Ре-Медика. Болницата работи континуирано со полн капацитет и достапни се сите специјалистички здравствени услуги.