Породување - Ре Медика | Poroduvanje - Re Medika

Данеа-Фарм - ваша аптека за поинаква и подобра фармацевтска грижа - РЕ-МЕДИКА

Во април започна со работа аптеката „Данеа-Фарм“. Сместена е во главниот хол на болницата „Ре-Медика“ и е достапна до сите пациенти секој ден од 9-18 часот и секоја сабота од 10-14 часот. Во „Данеа-Фарм“ работат дипломирани фармацевти и фармацевтски техничари кои го следат развојот на фармацијата со цел целосна и подобра фармацевтска грижа за сите пациенти.Фармацевтите соработуваат со докторите од „Ре-Медика“ со што овозможуваат лековите и медицинските средства кои се потребни да бидат секогаш достапни до пациентите.

Аптеката располага со широка палета на лекови и медицински средства. Пациентите може да резервираат лек на телефон и потоа да ојдат да го земат. Исто така, доколку некој лек е дефицитарен фармацевт во аптеката ќе се обиде да ви го набави. Во „Данеа-Фарм“ редовно ќе има акции за медицинска козметика со подароци и попусти за пациентите. Со „Данеа-Фарм“ пациентите од „Ре-Медика“ добиваат можност за целосна грижа за своето здравје. Фармацевтот може да даде одговор на многу прашања поврзани за терапијата и здравјето. Фармацевтот е секогаш тука за Вас.

Повелете во „Данеа-Фарм“ за поинаква и подобра фармацевтска грижа за вашето здравје.

  • Е-маил

    danea@remedika.com.mk

  • Контакт

    Телефон: 02 2603 269

  • Работно време

    Понеделник до Петок 09ч – 18ч Сабота 10ч – 14ч