galerii
… 7ми Април-вторник, 10 ГОДИНИ РОДЕНДЕН РЕ-МЕДИКА

Кога зад себе имаме многу излекувани пациенти, усреќени семејства, а сработеното неколкупати ги надминало очекувањата и планирањата, тогаш нема сомневање дека изминатата деценија помина успешно, а добриот глас надалеку се слуша.

Затоа овој Јубилеен роденден го посветуваме на вас, драги наши пациенти, вие кои ни ја дадовте вашата доверба при изборот, и токму вие кои ни ја дадовте максимата за нашиот Јубилеј - прашај пријател.

Ви благодариме и Ви посакуваме многу здравје

Секогаш тука за вас.
10 години Ре-Медика прочитај повеќе
10 години Ре-Медика прочитај повеќе