English
Shqip

ПАРТНЕРИ

РЕВИТА

КВАЛИТЕТ

СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

ЦЕНОВНИК

КОМЕНТАРИ ОД ПАЦИЕНТИ

НОВОСТИ

КАДЕ СЕ НАОЃАМЕ

КОНТАКТИ

АДМИНИСТРАЦИЈА

МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ

МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ-Табло

МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР

ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

СМЕСТУВАЊЕТО Е ПО ИЗБОР НА НАШИТЕ ПАЦИЕНТИ

• 1 ВИП АПАРТМАН, КОМФОРЕН, СООДВЕТЕН ЗА СЕЧИЈ ВКУС
• 15 ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕНИ АПАРТМАНИ, УДОБНИ, ДОБРО ОСВЕТЛЕНИ СО ПОГЛЕД КОН ПРИРОДА
• 10 ДВОКРЕВЕТНИ СОБИ
• 10 КРЕВЕТИ ЗА ИНТЕНЗИВНА НЕГА
ВО СИТЕ СОБИ Е ИНСТАЛИРАНА
- КАБЛОВСКА ТЕЛЕВИЗИЈА,
- ЕДУКАТИВЕН КАНАЛ,
- БРЗА ADSL ИНТЕРНЕТ-КОНЕКЦИЈА.

ХОСПИТАЛИЗИРАНИТЕ ПАЦИЕНТИ ИМААТ МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА РАЗНОВИДНО МЕНИ, СООДВЕТНО НА НИВНИТЕ ДНЕВНИ ПОТРЕБИ.
Болнички ден (VIP Апартман)
Болнички ден (Апартман)
Болнички ден (Соба)
Придружник во болничка соба