Ве молиме користете го овој број само за итен случај

072 443 200

×
Shqip
• Оперативни интервенции на нос

• Дерматолипопексија

• Липосукција

• Имплатација и корекција на гради

• Аурикуло – пластика

Контакт
072 443 496; 02 2603 100
email: epetrovska@remedika.com.mk