Shqip
Дерматолошката амбуланта во Ре-Медика обезбедува и стручна експидитивна, и ефикасна услуга за целото семејство во пријателска атмосфера.
Нашата амбуланта Ви ги отвара вратите за низа состојби на кожата, подршка за тоа како да се справите со кожните проблеми во секојдневието. Тука можете да најдете одговор за низа ваши прашања поврзани со кожните промени.
ОПШТА ДЕРМАТОЛОГИЈА

Болести на кожа, коса и нокти
Алергиски тестови
Дерматоскопија
Биопсија на кожа
Сексуално преносливи болести
Варикологија
Криохирургија
Отстранување на промени на кожата
ЕСТЕТСКА ДЕРМАТОЛОГИЈА

Хемиски пилинг
Проширени капилари
Ботокс
Хијалуронска киселина
Лечење на лузни
Рејувенација
Пигментации
ПЕДИЈАТРИСКА ДЕРМАТОЛОГИЈА
Кожата како ткиво и како орган својата комплексност ни ја открива ден по ден, всушност таа е вистински биосензор и ја рефлектира нашата индивидуалност во социјалното опкружување.
Дерматологија е гранка на медицината која се занимава со проучавање и лечење на болестите на кожата и видливите слузокожи.

02 2603 100; 02 2603 101

Прим д-р Лидија Бисеркоска Атанасовска
спец.по дерматовенерологија
email: lbiserkoska@remedika.com.mk

м-р.д-р Наташа Теовска Митревска
спец.по дерматовенерологија
email: nteovska@remedika.com.mk